Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako to, že ten idiot je bohatý, a ja nie?

O tom, ako správne narábať s financiami - titul podobný bestselleru Bohatý otec, chudobný otec."Ak ste celý svoj život...

Robert SheminArkus (2009)

🍌 Odosielame o 3 dni.
9,95€
Zľava 27%
7,30€

📚Prečítaná za 5,47€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

O tom, ako správne narábať s financiami - titul podobný bestselleru Bohatý otec, chudobný otec.

"Ak ste celý svoj život strávili tým, že ste robili "všetky tie správne veci", ale ustavične máte pocit, akoby ste vo finančnej oblasti prešľapovali na jednom mieste, preukážte sami sebe láskavosť a kúpte si túto knihu."

T.HARV EKER, autor bestselleru Ako myslia milionári - # 1 New York Times




"Závan čerstvého vzduchu... Robert Shemin prináša v tejto knihe silný osobný príbeh, ktorý si zaslúži pozornosť. Bol čiernou ovcou triedy, človekom, ktorý nikdy presne nezapadol, nediagnostikovaný dyslektik, ktorý si s pomocou inštinktu na prežitie vytvoril svoje vlastné pravidlá - a potom naozaj prišlo bohatstvo. Podľa Shemina kľúčový problém spočíva v tom, že kultúrna indoktrinácia väčšinu z nás okráda o odvahu pustiť sa svojou vlastnou cestou - vlastne vychováva k mentalite "neriskovať" a nasledovať vodcu, ktorá však môže znamenať finančný rozsudok smrti.

Táto kniha je plná tipov, ktoré menia pohľad na to, ako zarábať peniaze mimo paradigmy krysieho preteku a vyzdvihuje silu medziľudských vzťahov spôsobmi, o ktorých nikdy nikto nehovoril. Ak si lekcie tejto knihy vezmete k srdcu, nájdete hojnosť, ktorú hľadáte."

ANTHONY ROBBINS, autor bestsellerov Prebuďte obra vo svojom vnútri, Neobmedzená sila, Obrie kroky



"Ukazuje priemernému človeku nielen to, ako zbohatnúť, ale aj spôsob, ako tvoriť, spájať a vo veľkom množstve prispievať iným. Otvorte dvere k lepšej budúcnosti hneď teraz tým, že prijmete to, čo vám chce Shemin povedať."

MARK VICTOR HANSEN, spoluautor bestsellerovej série Slepačia polievka pre dušu


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2009 ISBN: 9788081030338 Rozmer: 160×240 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách