Májová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

To najlepšie z hydiny

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť. Kniha...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
4,99€

📚Prečítaná za 2,70€ Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup


Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.



Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?


Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9788073608163 Rozmer: 200×280 mm Počet strán: 192 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách