✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Výhodné ceny ✅ Bezpečný nákup
Viac o knihe Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) (Brandšteterová, Loffayová) - Séria Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba
V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.
Recenzie a kritiky
Rok vydania:
2007ISBN:
9788080910549Rozmer:
220×265 mmPočet strán:
188Jazyk: slovenčina