🍂Jesenné knižné zľavy OK, TO BER!

Kniha Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) - Loffayová, Brandšteterová

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
17,00€

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Jazyk: slovenský Rok vydania: 2007 Rozmer: 220×265 mm ISBN: 9788080910549 Počet strán: 188

Zaradené v kategóriách