Júnová knižná akcia už od 1,90 €, klikni tu =>

Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť)

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o...


🍎 Vypredané
17,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Výhodné ceny ✅ Bezpečný nákup

Viac o knihe Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) (Brandšteterová, Loffayová) - Séria Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba

V učebnici Analytická chémia pre 2. ročník študijného odboru potravinárska výroba (3. časť) sú zaradené najnovšie poznatky o posudzovaní surovín a výrobkov pomocou moderných prístrojov a metód. Obsahuje špecifické laboratórne práce jednotlivých odborov - analytické hodnotenie mäsa a mäsových výrobkov, múky a výrobkov z múky, výrobkov cukrovinkárskej výroby, mlieka a mliečnych výrobkov, surovín a výrobkov sladovníctva a pivovarníctva, liehovarníctva a vinárstva a hodnotenie konzervárenských surovín a výrobkov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2007 ISBN: 9788080910549 Rozmer: 220×265 mm Počet strán: 188 Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách