Bazár kníh za super ceny!

Uvidíme sa v auguste


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,10€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Objavte posledné dielo nezabudnuteľného Gabriela Garcíu Márqueza, nositeľa Nobelovej ceny za literatúru. „Uvidíme sa v auguste“ je fascinujúci príbeh o láske, túžbach a nečakaných stretnutiach, ktorý osloví každého milovníka Márquezovho magického realizmu.

Ana Magdalena Bachová, šťastne vydatá žena v zrelom veku, každý rok 16. augusta navštevuje ostrov v Karibskom mori, aby položila kyticu gladiol na hrob svojej matky. Táto noc, ktorú trávi na ostrove, sa pre ňu stáva príležitosťou na malé ľúbostné dobrodružstvo. Avšak život nie je jednoduchý a svet sa mení. Vysnívané stretnutia majú často tajuplných protagonistov a nečakané konce.

Tento román, ktorý zostal nedokončený v autorovej literárnej pozostalosti, prináša vzácne svedectvo o Márquezovom tvorivom i ľudskom zápase. Vydáva sa po celom svete pri príležitosti 10. výročia jeho smrti a je neopakovateľnou príležitosťou nahliadnuť do posledných myšlienok veľkého kolumbijského spisovateľa.

Preložila Eva Palkovičová. Ponorte sa do Márquezovho sveta a zažite príbeh, ktorý je plný magického realizmu a hlbokých ľudských emócií. „Uvidíme sa v auguste“ je nezabudnuteľným príspevkom do literárneho dedičstva, ktoré zanechal Gabriel García Márquez.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: En agosto nos vemos Rok vydania: 2024 ISBN: 9788055662718 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 120 Väzba: pevná s prebalom Štýl: romantický, psychologickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách