Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

čLOVEčina Muži

McRE (2023) • Edícia Človečina

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
29,90€

Milý muž!
čLOVEčina Muži sa bude zaujímať o tvoj svet bez toho, aby ti diktovala, aký v ňom máš byť.


Otvoríš témy, ktorým plne rozumejú iba ďalší muži, no nikdy sa na ne nikto nepýtal. Budeš viac než len súčiastkou v každodennej rutine. Nájdeš zázemie pre svoje výzvy, zápasy, dary aj víťazstvá. Pripomenieš si hrdosť aj smer, ktorý ti nároky okolia už tak ľahko nevezmú.

185 otázok, ktoré otvoria brány do reality dnešného muža. Potiahni si kartičky s neobyčajnými otázkami a rozpovedz príbeh o mužovi 21.storočia.

Vytvoríš kvalitné mužské vzťahy, o ktoré sa môžete spoločne oprieť. V skupine mužov zažiješ rozhovory, ktoré tebou pohnú a zanechajú stopu. rEVOLÚCIA, ktorá vracia silu a zodpovednosť do tvojich rúk.

Na tvorbe otázok sa spolu s nami spolupodieľali aj muži a experti pracujúci s mužmi - David Bedrick, Zdeněk Weber, Pavel Kučera, Tomáš Pešek.

Táto edícia môže byť veľmi užitočná aj ženám, ktoré chcú svojim mužom viac rozumieť.
Za 11 rokov sprevádzania nám ľudské príbehy odhalili nasledovné:
Mužov sa pokúšame milovať tak, ako si prajeme byť milované my a čudujeme sa, že to nefunguje.
Muž potrebuje úctu a rešpekt oveľa viac, než pozornosť či náklonnosť, ktoré zase vítame my ženy.

Neúcta zraňuje muža.
Nedocenenie zraňuje muža.
Nedôvera oslabuje muža.

Celopoločensky tvrdíme, že milujeme, ale naša kritika a pohŕdanie pri jeho chybách rozpráva iný príbeh. Krotíme jeho silu a potom mu vyčítame, že je slabý. Naznačujeme mu, že nám nie je dosť dobrý a ohliadame sa, prečo sa nám skrýva. Démonizujeme a odmietame jeho sexualitu a premýšľame, prečo nám zavrel svoje srdce. Zastavujeme a usmerňujeme ho a čudujeme sa, prečo prestáva konať.

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 15+ Rozmer: 130×80 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách