Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Perla umenia

Mimi Matthewsi527.net (2024) • Séria Príbehy zo Somersetu • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
Zľava 12%
17,51€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nezvyčajná kráska...
Phyllida Satterthwaitová žila ukrytá na vidieku v Devonshire a vždy ju považovali skôr za zvláštnu než krásnu. Avšak v Londýne jej nezvyčajný vzhľad vyvolal senzáciu. A čo je oveľa horšie, upútala pozornosť zlovestného vojvodu z Morelandu, povestného zberateľa umeleckých diel, ktorý je posadnutý získavaním jedinečných pokladov. Aby unikla z vojvodových pazúrov, bude potrebovať pomoc.

Prekvapivý hrdina...
Kapitán Arthur Heywood má svoje dni ako hrdina dávno za sebou. Po bolestivom zranení, ktoré utrpel v španielskej vojne za nezávislosť, nedokáže bez paličky prejsť ani pár krokov a už vôbec nie strieľať z pištole. Ako by teda mohol pomôcť slečne v núdzi? Jediné, čo jej môže ponúknuť, je dobré meno. Môže manželstvo z rozumu zachrániť Philly pred pomstychtivým vojvodom? Alebo bude život s Arthurom znamenať pre ňu – a jej srdce – nebezpečenstvo, o akom sa jej ani nesnívalo?

Kniha získala ocenenie 2020 HOLT Medallion.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Work of Art Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082491398 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 376 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách