Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rebrík, december 2023

4. číslo, 34. ročník

Don Bosco (2023) • Edícia Časopis Rebrík • Séria Časopis Rebrík 2023/2024 • 4. diel

🍌 Odosielame o 5 dní.
2,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V decembri je nám spolu s Rebríkom dobre

Viete, že ak sa počas Adventu budeme na príchod Božieho dieťaťa pripravovať spolu s inými, naša vianočná radosť sa znásobí? Každý adventný deň môžeme prežiť so svojimi blízkymi – s rodičmi, súrodencami, starými rodičmi, ale aj so spolužiakmi a kamarátmi. Téma Spolu je nám dobre v decembrovom Rebríku ponúka 22 aktivít na každý jeden deň, ktoré môžeme robiť spoločne s našimi blízkymi.
Viete, že svätý František pred 800 rokmi pripravil prvý betlehem? V strede decembrového Rebríka nájdete aj vy skladací betlehem. Vystrihnite si ho a poskladajte. Môžete ho poslať ako vianočný pozdrav, alebo ho postavte k vianočnému stromčeku, aby vám pripomínal chvíle Ježišovho narodenia.
Chystáte sa na koledovanie? A máte už všetko pripravené? Byť koledníkom je totiž veľká česť. Priam misia! Článok Si správny koledník? vám pomôže zistiť, či máte všetko potrebné prichystané aj na tohtoročné koledovanie Dobrej noviny.
Viete, že tento rok koledníci Dobrej noviny podporia vzdelávacie centrum v Južnom Sudáne, v ktorom sa mladí ľudia pripravujú na prácu solárnych technikov? Jednou z nich je aj Sarah. V článku Staň sa svetlom aj ty nám porozpráva o svojom živote a túžbe, že raz so svojimi spolužiakmi postupne rozsvietia každú dedinu v Sudáne.

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 6+ Rozmer: 205×297 mm Počet strán: 32 Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách