Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Hot Spot 3 Student's Book Elemenatary


🍌 Dodanie môže trvať viac ako dva týždne
21,80€
Zľava 15%
18,50€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica anglického jazyka Hot Spot 3 Students Book zodpovedá úrovni Elemenatary.



Žiakov bude celým kurzom Hot Spot sprevádzať rodina Gloomových. Je to trochu bláznivá rodinka s nečakanými záujmami a netradičným spôsobom života. Hodina je vďaka nim omnoho zábavnejšia, uľahčujú žiakom pochopenie gramatiky a podmieňujú žiakov vo vyjadrovaní sa v angličtine.



Kurz anglického jazyka Hot Spot má odporúčaciu doložku MŠ SR a je vhodný pre 2. stupeň základných škôl a nižšie ročníky gymnázií tzv. betweenagers. Kurz Hot Spot je rozdelený na päť úrovní 1-5, teda Beginner až Intermediate.



Hot Spot je založený na komunikatívnom a motivačnom prístupe mladých tínedžerov k anglickému jazyku. S komunikatívnymi zložkami je prepojená gramatika zvlášť ľahko zvládnuteľnou formou. Celý kurz je veľmi príťažlivý pre mladých žiakov a študentov, obsahuje veľa motivačných textov a príbehov, veselých ilustrácií a fotografií približujúce učivo žiakom a ich životu.



Každá úroveň je rozdelená na sedem tematických modulov a každý modul je ďalej rozdelený do štyroch dvojstranových lekcií. Prvé tri lekcie sú pritom zamerané na anglickú gramatiku a novú slovnú zásobu a štvrtá lekcia následne rozvíja jazykové zručnosti žiakov. Tematický čerpá z rôznych kultúr, ako je britská, americká ale aj ostatných neanglicky hovoriacich zemí. Záver každého modulu tvorí opakovacia lekcia s oddielom Extra Special so zábavnými aktivitami, pesničkami, hrami a mini projektmi na oživenie vyučovacej hodiny a zatraktívnenie anglického jazyka bez toho aby si učiteľ musel robiť sám prípravu.

Recenzie a kritiky

ISBN: 9780230533783 Rozmer: neuvedený Väzba: brožovaná Jazyk: angličtina

Zaradené v kategóriách