Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako sa vyrába ďalší majstrovský veľkofilm

Tom HanksLindeni (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,90€
Zľava 18%
20,42€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Superromán o superhrdinoch od oscarového herca Toma Hanksa!

Od oscarového herca a autora bestsellerov: román o vzniku hviezdneho, multimiliónového akčného filmu o superhrdinoch... a o skromných komiksoch, ktoré ho inšpirovali.

Vtipný, dojímavý a úžasne podnetný román, ktorý zachytáva aj zmeny v Amerike a americkej kultúre od druhej svetovej vojny.
Prvá časť príbehu sa odohráva v roku 1947. Problémový vojak sa po návrate z vojny zoznamuje so svojím talentovaným päťročným synovcom, v ktorom zanechá nezmazateľný dojem, a potom na dvadsaťtri rokov zmizne.
Prestrih do roku 1970: Synovec, ktorý teraz kreslí undergroundové komiksy v Oaklande v Kalifornii, sa znovu stretáva so svojím strýkom, spomína si na komiks, ktorý čítal, keď mal päť rokov, a kreslí novú verziu so strýkom ako hrdinom bojujúcim počas druhej svetovej vojny.
Strih do súčasnosti: Úspešný režisér objaví komiks z roku 1970 a rozhodne sa z neho vytvoriť súčasný film o superhrdinovi. Na scénu prichádza herecké obsadenie: Zoznámime sa s mužskou hviezdou filmu s mimoriadne komplikovanou povahou, jeho úžasnou hlavnou predstaviteľkou, excentrickým scenáristom/režisérom, producentkou, asistentkou produkcie a všetkými ostatnými na oboch stranách kamery.

Bonusový materiál: tri komiksy, ktoré napísal sám Tom Hanks.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056639115 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 480 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický

Zaradené v kategóriách