Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Máš predsa fantáziu!


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
10,90€
Zľava 18%
8,94€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Prvý komiksový príbeh od obľúbenej autorky a ilustrátorky

Jedného dňa, keď sú priatelia korytnačka, zajac, medveď a myška v lese, nájdu vajíčko. Keďže si ho každý chce vziať domov, dohodnú sa, že sa budú o vajíčko starať striedavo. Myška vajíčku požičia čiapku a šál, aby mu bolo teplo. Maco, ktorý rád športuje, povzbudí svojho kamaráta, aby vyliezol zo škrupiny. Z vajíčka sa tak stane malý vtáčik. Zajko nechá vtáčika ochutnať všetky druhy jedál, aby zistil, čo mu naozaj chutí. Korytnačka ho naučí používať fantáziu a porozpráva mu veľa úžasných príbehov. Noví kamaráti pomáhajú vtáčikovi objavovať svet a vďaka nim môže jedného dňa vzlietnuť.

Dojímavý príbeh spracovaný formou komiksu prináša niekoľko silných tém: priateľstvo, hľadanie vlastnej identity a osamostatnenie sa. Krása knihy spočíva v jednoduchých slovách a nežných ilustráciách. Ide o prvý komiks obľúbenej autorky a ilustrátorky Marianne Dubucovej, v ktorom sa vracia k témam, ktoré sú jej tvorivo blízke.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Chacun son tour! Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 4+ ISBN: 9788055192437 Rozmer: 176×227 mm Počet strán: 60 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách