Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Miluj svoj vek

Slávna herečka Cameron Diaz pokračuje po úspešnej motivačnej knihe MILUJ SVOJE TELO dielom, ktoré ponúka návod, ako sa...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
4,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Slávna herečka Cameron Diaz pokračuje po úspešnej motivačnej knihe MILUJ SVOJE TELO dielom, ktoré ponúka návod, ako sa prirodzeným spôsobom vyrovnať so starnutím, pričom dáva praktické rady na udržanie si pružného a zdravého tela.

Zameriava sa na tabu spoločnosti, ktorým je starnutie ženského tela. V knihe LONGEVITY zoznamuje čitateľa s výsledkami najnovších vedeckých výskumov o tom, ako a prečo starneme. Spája vedecké poznatky medicínskych expertov s vlastnými názormi a skúsenosťami.

Cameron Diaz v knihe LONGEVITY skúma, čo nás história, biológia a hnutie pre ženské zdravie môžu naučiť o optimalizácii zdravia žien v strednom veku. Od porozumenia rôznym biologickým rozdielom v oblasti starnutia až po to, ako meditácia lieči a prečo sú láska, priateľstvo a smiech najdôležitejšími prvkami zdravia.

V knihe od svetoznámej herečky nájdete holistický názor na to, ako ženské telo starne a čo môžeme spraviť, aby sme starli čo najlepšie.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Longevity Book Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081641015 Rozmer: 165×235 mm Počet strán: 272 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách