Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Obklopený idiotmi

Vtipná príručka, ktorá zmení váš spôsob komunikácie s vaším šéfom, kolegom či dokonca manželom/manželkou

Thomas EriksonMotýľ (2019)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
15,90€
Zľava 21%
12,56€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha Obklopený idiotmi patrí medzi svetové bestsellery v oblasti literatúry faktu a doteraz vyšla v 33 krajinách. Len vo Švédsku sa predalo viac ako 250 000 kópií a titul práve čaká na slovenských čitateľov.



Nie každý, komu nerozumiete, je nevyhnutne idiot. Prelomová metóda vám pomôže konečne porozumieť svojmu šéfovi, kolegom či životnému partnerovi, ba dokonca vlastným deťom.

Máte pocit, že všade stretávate samých idiotov? Vytáčajú vás ľudia a máte pocit, že ich reakciám a správaniu vôbec nerozumiete? Prečo je komunikácia s určitými ľuďmi bezproblémová a iní sú ako chmuľovia?
Škandinávsky bestseller, z ktorého sa po celom svete predalo už milión kópií, vysvetľuje štyri základné typy ľudského správania, ktoré definujú spôsob komunikácie a vnímania ľudí okolo nás. Červení sú dominantní a panovační. Žltí sú sociálnejší a majú v sebe viac optimizmu. Zelení sú zasa uvoľnení a kamarátski. No a modrí oplývajú analytickým myslením a presnosťou. Autor Thomas Erikson vám naozaj vtipným spôsobom vysvetlí, ako komunikovať s každým z nich.
Okrem toho sa veľa dozviete sami o sebe, z nadhľadu spoznáte svoje silné aj slabé stránky. Táto prelomová metóda navždy zmení váš pohľad na ľudí, ako aj váš spôsob komunikácie so šéfom, s kolegom či s manželom a deťmi. Ak teda chcete pochopiť medziľudské vzťahy a komunikáciu, neváhajte a pustite sa do čítania.




Recenzie a kritiky

Originálny názov: Omgiven av idioter Rok vydania: 2019 ISBN: 9788081641879 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 280 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách