Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ozveny starých kníh

Barbara DavisAURORA (2024)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
19,90€
Zľava 20%
15,92€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

DVE ZÁHADNÉ KNIHY. ROMÁNIK ODSÚDENÝ NA ZÁNIK.
OZVENY LÁSKY, KTORÁ NIKDY NEZOMRELA.


Doposiaľ najúspešnejší román od Barbary Davisovej, autorky známych bestsellerov Strážkyňa šťastných koncov a Posledná žena z rodu Moonovcov, je o magickom vábení kníh a o odvahe prepísať svoje vlastné príbehy. Svojím originálnym spracovaním, pútavou tematikou a silnými postavami oslovil veľké množstvo čitateľov, o čom svedčí aj jeho nominácia na cenu Goodreads Choice za najlepší historický román v roku 2023. Táto uznaná nominácia zvýrazňuje jeho príťažlivosť a cieli na čitateľov, ktorí túžia po romantickom dobrodružstve a záhadách spätých s magickým svetom kníh.

Náklonnosť predavačky Ashlyn Greerovej k vzácnym knihám presahuje omamnú vôňu starého papiera, atramentu a kože. Predavačka kníh cíti ozveny predchádzajúcich majiteľov: ich emocionálny odtlačok, ktorý dokáže prečítať len ona. Keď Ashlyn objaví pár nádherne viazaných zväzkov, ktoré sa zrejme nikdy nedočkali vydania, jej dar sa rýchlo premení na posadnutosť. Nielenže sa v každom z nich objavuje prekvapivé obvinenie, ale aj ich autori, Hemi a Belle, rozprávajú dve protichodné stránky jednej tragickej romantickej lásky.

Bez vysvetlenia, ako sa tieto záhadné knihy dostali na svet, sa dostanú k Ashlyn a tá sa ocitá v záhade starej desaťročia, ktorá prináša príbeh o dvoch zlomených srdciach. Ashlyn, ktorá je odhodlaná dozvedieť sa pravdu o osudových milencoch, číta ďalej a dozvedá sa o nesplnených sľuboch aj o zdanlivo neodpustiteľných zradách. Čím viac zisťuje o Hemim a Belle, tým bližšie je k uzavretiu ich príbehu lásky – aj k neuzavretým kapitolám svojho života.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Echo of Old Books Rok vydania: 2024 ISBN: 9788082501066 Rozmer: 140×215 mm Počet strán: 400 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: historický, romantický

Zaradené v kategóriách