Júlová knižná akcia!

Haunting Adeline (slovenský jazyk)

H.D. CarltonPandora (2024) • Séria Cat and Mouse Duet (SK) • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
17,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ponorte sa do sveta napätia a vášne s bestsellerom, ktorý si podmanil čitateľov po celom svete. „Haunting Adeline“ je strhujúci príbeh plný temnej romantiky, tajomstva a neodolateľnej príťažlivosti.

Adeline, talentovaná manipulátorka emócií, ktorá dokáže ovplyvniť každého, koho stretne, narazí na neznámeho muža, ktorého jej kúzla nedokážu zasiahnuť. On, neodbytný tieň, ktorý ju sleduje a túži po nej, je pripravený čakať tak dlho, ako bude treba, aby ju mohol nazvať svojou.

V tejto knihe nájdete všetko, čo robí príbeh nezabudnuteľným - silné charaktery, elektrizujúce napätie a vášeň, ktorá sa vznáša na hranici medzi láskou a posadnutosťou. „Haunting Adeline“ vás vtiahne do víru udalostí, ktoré vás nenechajú vydýchnuť až do poslednej stránky.

Nezmeškajte tento literárny fenomén, ktorý posúva hranice romantiky a trileru. „Haunting Adeline“ je kniha, ktorú budete chcieť prečítať znova a znova.

Varovanie: kniha obsahuje citlivé témy:
non/dub con medzi hlavnými postavami (pochybný, neistý súhlas k sexuálnemu aktu), grafické násilie, obchodovanie s ľuďmi, prenasledovanie, obchod s deťmi, obetovanie, zmienky o smrti dieťaťa a explicitné sexuálne situácie. Objavujú sa tu aj rôzne sexuálne úchylky ako hra so zbraňou, somnofília (masturbácia nad spiacou osobou), bondage a ponižovanie.

Upozornenie: Titul je bez špeciálnej oriezky. So špeciálnou oriezkou je dostupný na stránkach vydavateľa.














Recenzie a kritiky

Originálny názov: Haunting Adeline Rok vydania: 2024 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788082471192 Rozmer: 160×220 mm Počet strán: 512 Väzba: pevná Štýl: mysteriózny, erotický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách