Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Fit za 15 minút denne

Zuzka Lightová sa so svojimi krátkymi, no efektívnymi tréningami stala v oblasti fitnes hviezdou servera YouTube....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
19,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Zuzka Lightová sa so svojimi krátkymi, no efektívnymi tréningami stala v oblasti fitnes hviezdou servera YouTube. Fanúšikovia sú nadšení jej pozitívnym prístupom a nasadením – jej videá si pozrelo vyše pol miliardy ľudí.
Vo svojej knižnej prvotine Zuzka prináša 30-dňový tréningový plán, pri ktorom určite spálite prebytočné kalórie a vyrysujete si svaly. Cvičenie je založené na inovatívnej metóde vysokointenzívneho intervalového tréningu a je navrhnuté tak, aby sa dali absolvovať kedykoľvek a kdekoľvek – nepotrebujete drahé prístroje ani permanentku do fitnescentra. V knihe Fit za 15 minút denne nájdete:
– 30-dňový tréningový plán zameraný na schudnutie a posilnenie svalov – iba za 15 minút denne.
–Presné opisy cvikov krok za krokom doplnené fotografiami, aby ste ich dokonale zvládli.
–Stravovací plán s receptami na chutné a zdravé jedlá.
–Základné rady a inšpiratívne podnety od ženy, ktorá prešla dlhú cestu, aby sa stala ženskou tvárou fitnes.
Mimoriadne efektívna a navyše zábavná kniha Fit za 15 minút denne ponúka kompletný návod na získanie postavy snov. Ako vraví Zuzka: „Venujte mi 15 minút denne a ja vám dám pevné telo.“
Z anglického originálu 15 Minutes to Fi t(Avery, an imprint of Penguin Random House LLC, New York 2015) preložila Anna Kovaľová.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: 15 Minutes to Fit Rok vydania: 2016 ISBN: 9788055148342 Rozmer: 187×230 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách