Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rodinné podnikanie

teória a príklady z praxe


🍎 Vypredané
15,70€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Hlavným cieľom autorov bolo preniknúť do podstaty rodinného podnikania a odhaliť jeho silné a slabé stránky. Zároveň naznačujú nové príležitosti a perspektívy ďalšieho rozvoja rodinných firiem na Slovensku, v Českej republike a vo svete.

Čitateľ si postupne osvojuje nevyhnutné pojmy súvisiace s rodinným podnikaním, postupne prechádza históriou a súčasnosťou rodinného podnikania nielen na Slovensku a v Českej republike, ale aj vo svete.

Obsahovo ide o dve relatívne samostatné, ale logicky nadväzujúce časti, pričom prvá časť je venovaná rodinnému podnikaniu na Slovensku a druhá je venovaná riešeniu základných problémov rodinného podnikania v Českej republike. Súčasťou publikácie je aj dotazníkový prieskum zameraný na problematiku rodinných firiem, konkrétne na nástupníctvo v rodinných firmách, pripravenosť podnikateľov na procesy a problémy spojené s prenechaním rodinnej firmy jej nástupníkovi a na pripravenosť rodinných príslušníkov na prácu v rodinnej firme. Téma je spracovaná tak, aby priniesla nové poznatky a inšpirácie nielen pre študentov a jednotlivcov, ktorí sa rozhodujú, či chcú začať podnikať, ale aj pre podnikateľov v praxi.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2016 ISBN: 9878081682070 Počet strán: 164 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách