Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Inak ako by sme si mysleli

Krátke príbehy na zamyslenie


🍎 Vypredané
5,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Naše životy sú plné prekvapení. Raz sa naše plány nezdaria, inokedy zasa sa udalosti vyvinú inak, ako by sme si mysleli. Niekedy sú to radostné inokedy smutné prekvapenia. Mnohé udalosti sú však veľmi poučné a majú aj všeobecnú platnosť. Mnohí z nás sa o tom presvedčili.

Aj Božia dobrá správa, evanjelium, často zasahuje do života ľudí inak, ako by sme si mysleli. Ale jeho odkaz je zachraňujúci pre večnosť a má moc meniť človeka. Kto mu uverí, prežije najväčší zázrak svojho života a zaručene bude mať veľa dobrých prekvapení.

Touto zaujímavou knihou túžime vyvolať rad myšlienok, ktoré by obrátili myseľ čitateľov ku skutočne dôležitým otázkam. K tomu sa treba utíšiť a venovať čas, aby sme na konci nášho zemského putovania neokúsili to najhoršie prekvapenie.

Pisateľ týchto príbehov je riaditeľom veľkého gymnázia v Nemecku. Svoje bohaté vedomosti, biblické poznanie a skúsenosti života zhrnul do niekoľkých kníh. Veríme, že čítanie tejto knihy, bude na úžitok aj pre slovenského čitateľa.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Anders als gedacht Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081580222 Rozmer: 135×205 mm Počet strán: 111 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách