Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

František: Meno Boha je Milosrdenstvo

Doteraz nepublikovaný rozhovor s pápežom Františkom! "Milosrdenstvo je prvá vlastnosť Boha. Jeho meno je Milosrdenstvo....


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,90€

📚Prečítaná za 5,45€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Doteraz nepublikovaný rozhovor s pápežom Františkom!

"Milosrdenstvo je prvá vlastnosť Boha. Jeho meno je Milosrdenstvo. Neexistuje situácia, z ktorej sa nedostaneme; nie sme odsúdení, aby sme zahynuli v pohy-blivých vodách." Kniha Meno Boha je milosrdenstvo vychádza naraz v 86 krajinách.
Jednoduchým a priamym jazykom pozýva pápež František každého muža a každú ženu na zemi na prostý, dôverný, osobný dialóg. Hovorí o milosrdenstve, ktoré má v jeho magistériu i svedectve ústredný význam. Každá stránka knihy vyjadruje vrúcnu túžbu priblížiť sa k všetkým dušiam v cirkvi i mimo nej, ktoré hľadajú zmysel života, cestu pokoja a zmierenia, liek na svoje fyzické i duchovné zranenia. Predovšetkým sa chce priblížiť k všetkým nepokojným a uboleným, ktorí túžia byť prijatí, nie odmietnutí: k chudobným a vylúčeným, k väzňom a prostitútkam, ale aj k zmäteným a tým, čo sa vzdialili od viery, k homosexuálom i k rozvedeným.
V úprimnom dialógu s vatikanistom Andreom Torniellim sa František nevyhýba ani vzťahom medzi milosrdenstvom, spravodlivosťou a skazenosťou.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Il nome di Dio é Misericordia Rok vydania: 2016 ISBN: 9788081425592 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 128 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách