✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku alebo konzistencia. Rovnako tak sa vyžaduje zdravotná neškodnosť a nutričná vyváženosť. V poslednej dobe sa tiež prihliada na etiku a ekológiu. To, ako jedlo vnímame, závisí tiež na obsluhe, servírovaní, samotnom prostredí reštaurácie, pomere cena/ výkon a podobne. Naviac, ide o komplexný zážitok/pocit a ten môže byť výrazne subjektívny.
Rok vydania:
2023Katalógové číslo:
9788089532667Rozmer:
230×310 mmVäzba:
brožovanáJazyk: slovenčina, čeština