Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Top hotelierstvo/hotelnictví

Majstrovské počiny (jesen/zima 2023/2024)

MEDIA/ST (2023)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
7,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nosnou témou vydania je kvalita. Tento pojem však môže mať viacero významov. Môžeme kvalitu zmerať? V prípade gastronómie do istej miery áno, pretože každá potravina/jedlo má svoje charakteristiky, ako sú napríklad obsah tuku alebo konzistencia. Rovnako tak sa vyžaduje zdravotná neškodnosť a nutričná vyváženosť. V poslednej dobe sa tiež prihliada na etiku a ekológiu. To, ako jedlo vnímame, závisí tiež na obsluhe, servírovaní, samotnom prostredí reštaurácie, pomere cena/ výkon a podobne. Naviac, ide o komplexný zážitok/pocit a ten môže byť výrazne subjektívny.

Rok vydania: 2023 Katalógové číslo: 9788089532667 Rozmer: 230×310 mm Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina, čeština

Zaradené v kategóriách