Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Spomienky na päť životov


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
23,65€
Zľava 18%
19,39€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Čo spravíte, keď narazíte na informácie, ktoré predstihli svoju dobu? Čo spravíte, keď vás vaša zvedavosť zavedie na dobrodružstvo, ktoré je natoľko nevšedné, že neexistuje nič "normálne", čo by ste si s tým mohli spojiť? Toto sa stalo Dolores Cannon v roku 1968, dávno predtým, než začala svoju kariéru hypnoterapeutky so zameraním na minulé životy a regresiu. Vydajte sa s nami na cestu späť časom do doby, kedy slová ako "reinkarnácia, minulé životy, regresia, výmena duší, New Age" boli širokej verejnosti neznáme.
Toto je príbeh dvoch normálnych ľudí, ktorí náhodou zakopli o minulé životy, keď spolupracovali s lekárom, aby pomohli jeho pacientke dostať sa do stavu relaxácie. Začalo to úplne nevinne, no prekročilo to hranice predstavivosti a tým sa vytvoril priestor pre úplne nový spôsob myslenia v čase, keď o takýchto veciach nikto ani nechyroval. Šlo to úplne proti náboženským predstavám tej doby. Bolo to tak ohromujúce, že s tým mali radšej prestať, ale ich zvedavosť si žiadala, aby pokračovali v skúmaní neortodoxného. Tento experiment zmenil svojich účastníkov a všetkých zasvätených a ich presvedčenia už nikdy nezostali také isté.
Dolores Cannon bola svetovo uznávaná hypnoterapeutka, ktorá skúmala tisícky prípadov po viac než štyri desaťročia od roku 1968 a o svojich objavoch napísala osemnásť kníh. Jej knihy sú preložené do viac než 20 jazykov. Svoj jedinečný druh hypnózy vyučovala po celom svete. Keď prednášala, ľudia sa zvykli pýtať: "Ako ste s týmto všetkým začali?" Toto je príbeh o jej začiatkoch. Táto kniha bola napísaná v roku 1980 ako jej úplne prvá kniha. Ležala odložená bokom, naberala prach, čakajúc až doteraz. Teraz je ten čas, aby sa dostala na svetlo. Vychutnajte si toto dobrodružstvo!

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 ISBN: 9788090808379 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 312 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách