Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Prežila som africké peklo


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
13,95€
Zľava 26%
10,30€

📚Prečítaná za 11,16€ (Zľava 20%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Alena je mladé dievča, ktoré stále lieta v oblakoch. Jej najväčším snom je ísť do Afriky, miluje tú krajinu a aj všetko, čo je s ňou spojené. Stretne tam Alexa, ktorý ju natoľko opantá, že ju presvedčí, aby s ním zostala.
Domov sa vráti zariadiť si nejaké veci a potom sa vráti do Afriky, aby tam začala pracovať a žiť svoj sen.
Ani len netuší, čo sa na ňu chystá a že život, ktorý žila doteraz, bol prechádzka ružovou záhradou. Z letiska ju vyzdvihne chlap, ktorý ju vezie do pravého pekla, z ktorého niet úniku. Celá jej pyramída v čo verila, sa rúca a pochybovala, že sa niekedy postaví do pôvodného tvaru.
Nájde sa niekto, kto jej pomôže?
Alebo umrie sama na tomto Bohom zabudnutom mieste a jej mama sa nikdy nedozvie, čo sa s ňou stalo, lebo ju pochovajú ako prašivého psa kdesi za domom, kde to peklo prežívala na vlastnej koži?
Kniha je 18+ a nie je pre slabšie povahy!
Príbeh je písaný v spolupráci s jednou ženou, ktorá si niečím podobným prešla, miesta a aj postavy sú vymyslené, ale ten dej je reálny a povedzme si to rovno, práve v tejto chvíli sa niekde tam, možno aj neďaleko od vás, deje niečo podobné.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788020615831 Rozmer: 119×191 mm Počet strán: 240 Väzba: pevná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách