Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ťaživé ticho

Nechajte sa pohltiť temnou atmosférou ťaživého strachu...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
18,99€
Zľava 16%
16,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Maggie je úspešnou lekárkou a s manželom Willom žije presne taký život, o akom vždy snívali. Jedného dňa však do nemocnice privezú postreleného muža v povedomom oblečení. Maggin život sa najprv zastaví a potom otočí hore nohami. Napriek všetkej snahe sa Willa nepodarí zachrániť a Maggie je presvedčená, že sa stal obeťou vlámania. Policajná správa však znie jasne: spúšť potiahol Will sám.

Maggie je zdrvená od žiaľu a zožierajú ju nezodpovedané otázky. Jej manžel nebol samovrah. Mal toľko dôvodov žiť. Po pohrebe odchádza Maggie do ich prázdninového domu na malom chorvátskom ostrove, aby unikla realite. Lenže všetko ju to dostihne aj na opustenom mieste a pravda je oveľa temnejšia, než čakala.

Všetko odštartuje list, ktorý jej Will napísal pre prípad svojej smrti a ktorý obsahuje indície odhaľujúce strašidelné tajomstvo. Postupne, ako si Maggie skladá čriepky dokopy, zisťuje, že Willova smrť je spojená s niekým z jeho minulosti... S niekým, kto urobí všetko pre to, aby ju umlčal.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Fear the Silence Rok vydania: 2023 ISBN: 9788080906290 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 368 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý, dobrodružný

Zaradené v kategóriách