Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manjishta

Ochrana a posilnenie imunity


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
5,40€

Zloženie: Marena srdčitá, bazalka svätá, withania opojná, andrographis paniculata, kurkumovník dlhý, tinospóra srdcolistá, embilika lekárska, terminalia chebula, vrcholiak myrobalánový, glycyrrhiza glabra, kotvičník zemný, pterocarpus marsupium, santalovník biely, pupočník ázijský, vrcholiak arjuna

Marena srdčitá posilňuje prirodzenú obranyschopnosť a činnosť imunitného systému
Bazalka svätá prispieva k optimálnemu fungovaniu respiračného systému
Withania opojná pomáha pri pocite unavených svalov a kĺbov
Andrographis paniculata podporuje imunitu, činnosť pečene a detoxikáciu organizmu
Kurkumovník dlhý pomáha zdravé funkcii dýchacích ciest, tráviaceho traktu, pečene a pokožky
Pôsobí podporne proti prejavom po prisatí kliešťa

Príprava: Jednu čajovú lyžičku bylinnej zmesi (cca 2 g) nechajte pre aktívny zdravotný účinok 3–5 minút povariť alebo pri preventívnom užívaní zalejte 250 ml vriacej vody a nechajte 10 minút vylúhovať.
Odporúčané dávkovanie: 2 - 3 šálky za deň

Užívanie:
Himalájske byliny sa tradične nechávajú aspoň 3-5 minút povariť v prípade, že ich používame ako prostriedok k optimalizácii duševných a telesných funkcií organizmu. Takto pripravený odvar má silnejší pôsobenie, jemnejšiu chuť a priaznivo ovplyvňuje naše trávenie, ktoré je dôležité pre správne vstrebávanie zdraviu prospešných výťažkov z himalájskych bylín. Čaje pijeme ako súčasť denného pitného režimu počas trvania obnovy želateľných funkcií organizmu. V prípade očistnej bylinnejkúry užívajte čaj po dobu 1-3 mesiacov v súlade s denným dávkovaním uvedeným na obale. Ponechajte týždennú pauzu po spotrebovaní každého balenia.

Odporúčame užívať maximálne dva čaje zároveň. Viac čajov možno striedať v dennom alebo týždennom režime ak ich používame k normalizácii bežných prejavov pri narušení rovnováhy telesného alebo duševného zdravia. Čaje pijeme vždy oddelene s odstupom jednej hodiny. Ak ich používame iba ako podporný či povzbudzujúci prostriedok, môžeme nechať byliny iba vylúhovať bez obmedzenej doby užívania. Pre optimálne pôsobenie bylinného odvaru pijeme čaje teplé a pred jedlom. Špecifická chuť každého čaju je súčasťou terapeutického pôsobenia a zodpovedá ájurvédským vlastnostiam šiestich chutí. Preto odporúčame nepridávať žiadne sladidlá.

Upozornenie: Doplnok stravy s bylinami. Ukladajte mimo dosahu detí. Uchovávajte na suchom mieste do 25 ° C. Neprekračujte doporučené dávkovanie. Nepoužívajte ako náhradu pestrej stravy. Nie je určené pre deti, tehotné a dojčiace ženy.

Katalógové číslo: 1043 Rozmer: 78×105 mm Váha: 100g Balenie: krabička

Zaradené v kategóriách