Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Smoothies podľa chorôb

Unikátny receptár zdravých a dnes veľmi populárnych nápojov prináša abecedný zoznam ťažkostí a recepty, ktoré vám pri nich...

Eugenika (2015)

🍎 Vypredané
9,60€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Unikátny receptár zdravých a dnes veľmi populárnych nápojov prináša abecedný zoznam ťažkostí a recepty, ktoré vám pri nich pomôžu. Nachádzajú sa tu aj prehľadné zoznamy prísad (ovocných plodov, zeleniny a pod.) s obsahom látok a popisom účinkov.
Autori zhromaždili recepty z celého sveta a konzultovali ich s lekármi, diétológmi, odborníkmi na úpravu hmotnosti, bylinkármi aj liečiteľmi. Tieto recepty sú pre všetkých a pre každého, bez ohľadu na to, akú stravu kto uprednostňuje. Nie je rozhodujúce, či chcete schudnúť, prekonať únavu, vyliečiť sa z choroby alebo sa jednoducho cítiť lepšie. Ak budete piť zelené nápoje, ostanete zdraví.

* * *
ANGÍNA
Angína je akútne infekčné ochorenie s prejavmi zápalových zmien v hltane, najmä na krčných mandliach. Často býva prejavom závažného ochorenia, ako je šarlach, záškrt, čierny kašeľ, chrípka, a tiež niektorých ochorení krvi.
Recepty:
1. 1 zrelá stredne veľká dula, 100 – 150 g lesných jahôd, 100 – 150 g malín, 1 stredne veľkej červenej repy, 1 polievková lyžica medu, a ak je to nutné, pridajte mlieko izbovej teploty. Odporúčané užívanie: po jednom hrnčeku každé dve hodiny po dobu 1 – 2 dní. Už druhý deň choroba ustupuje.
2. Polovička hrnčeka čučoriedok, hrnček moruší, 20 – 30 g nasekaného šťaveľu, polovička utretého strúžika cesnaku, podľa chuti nasekané listy mäty. Odporúčané užívanie: 4 – 6 kokteilov denne.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2015 ISBN: 9788081003998 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: zdravé

Zaradené v kategóriách