Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Sára (komplet troch kníh)

Sára sa učí žiť, Sára, Šimon a Šalamún, Sára a hojnosť všetkého dobrého Unikátne knihy pre deti (3 diely), ktoré krásne...


🍎 Vypredané
22,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Sára sa učí žiť, Sára, Šimon a Šalamún, Sára a hojnosť všetkého dobrého

Unikátne knihy pre deti (3 diely), ktoré krásne vysvetľujú, ako ovplyvňujeme to, čo zažívame, tým, ako zmýšľame, a akú tvorivú moc máme nad svojimi životmi, ak sa naučíme cielene usmerňovať svoje myslenie a pocity. Na konkrétnych situáciách to deťom vysvetľuje zázračná sova menom Šalamún. Učí ich, ako veci fungujú a akými zákonitosťami sa riadi naša existencia. Pomáha im riešiť problémy a užívať si všetko, čo sa deje.

Kniha prvá: Knižka pre deti a dospievajúcich, ktorú si pokojne môžu prečítať aj dospelí. Podobne ako Malý princ, Sára oslovuje ľudskú bytosť v každom z nás.
Sára je uzavreté desaťročné dievča, ktoré nie je veľmi šťastné. To všetko sa zmení, keď stretne Šalamúna – nezvyčajnú sovu, ktorá ju naučí dívať sa na svet a iných ľudí úplne inak, ako sme zvyknutí. Bežné a často nepríjemné Sárine zážitky (škola, rodina, susedia...) sa pod Šalamúnovým vedením menia na východisko nových možností – na prežívanie pohody, radosti a slobody, ktoré nezávisia od toho, čo sa deje, a ktoré majú moc zmeniť všetko k lepšiemu.
Nenásilne podané vysvetlenie toho, ako ľudia ovplyvňujú to, čo zažívajú, tým, ako zmýšľajú. Deti sa tu môžu naučiť, akú tvorivú moc v skutočnosti majú, a úplne inak pristupovať ku konfliktom a bežným trápeniam, aké patria ku každému veku.

Kniha druhá: Sára je teraz veselá, zvedavá a bystrá. A už nie je sama: získava skvelého kamaráta v novom spolužiakovi Šimonovi. Prežívajú spolu krásne dobrodružstvá, ale aj ťažké chvíle, kedy sa zdá, že je všetko stratené. Ale nie je to tak: vďaka Šalamúnovi aj Šimon rýchlo pochopí, ako sa veci majú. Nebudeme vám však kaziť napätie a viac o zážitkoch Sáry a jej priateľa neprezradíme!

Kniha tretia: V poslednej, tretej časti sa Sárin okruh ešte rozširuje, Šalamúnovo učenie sa prehlbuje a zážitky našich kamarátov sú spletitejšie. Všetko však smeruje k nádhernej, až dojemnej kulminácii toho, čo sa knihy o Sáre snažia obsiahnuť, aby to vo vás vyvolalo úsmev aj pobavený smiech a čoraz väčšiu radosť zo života.

Recenzie a kritiky

ISBN: 9788001430316 Rozmer: 135×200 mm Počet strán: 660 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách