Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vyhorenie

Ako sa dostať z bludného kruhu stresu


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
16,90€
Zľava 23%
13,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto prelomová kniha vysvetľuje, prečo ženy prežívajú syndróm vyhorenia inak ako muži – a poskytuje postup, ako minimalizovať stres, vyrovnať sa s emóciami a žiť radostnejší život.

Vyhorenie. Zažilo ho už mnoho žien. To, čo sa od žien očakáva a aké je to naozaj byť ženou v dnešnom svete, sú dve veľmi odlišné veci – a ženy sa vyčerpávajú v snahe preklenúť priepasť medzi očakávaniami a realitou.

Sestry Emily Nagoski a Amelia Nagoski napísali túto knihu, aby nám pomohli skoncovať s dobre známymi pocitmi preťaženia a vyčerpania. S pochopením vysvetľujú prekážky a spoločenské tlaky, ktorým čelíme – a ako sa im môžeme brániť. Na stránkach tejto knihy sa dozviete:

  • čo môžete urobiť, aby ste dokončili cyklus biologického stresu,
  • ako ovládať „kontrolu“ v mozgu, ktorý reguluje emócie frustrácie,
  • ako bikinový priemysel znemožňuje ženám milovať svoje telo – a ako sa proti tomu brániť.
Vďaka prekvapivým vedeckým faktom, spoľahlivým radám a praktickým pracovným listom a návrhom na cvičenie, si každá žena nájde na stránkach tejto knihy niečo pre seba a pocíti silu vytvoriť pozitívnu zmenu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Burnout Rok vydania: 2023 ISBN: 9788081822117 Rozmer: 138×210 mm Počet strán: 396 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách