Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Geniuso ŠTART balíček

Mia na farme + pero

Geniuso (2023) • Séria Hovoriace knihy Geniuso • Edícia Geniuso balíček

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
49,90€
Zľava 10%
44,91€

Výnimočná ponuka za bezkonkurenčnú cenu! Geniuso pero + knižka s rozprávkovým príbehom o mačiatku, ktorému sa stratila sestrička. Riešením úloh sa deti veľa naučia o živote na farme.
Hovoriaca kniha Mia na farme deťom ponúka pútavý príbeh o mačiatku, ktoré hľadá svoju stratenú sestričku. Príbeh nahovorila Zuzana Tlučková. V knihe na 28 stranách deti nájdu aj 264 úloh, 99 hádaniek, množstvo zvukov, básničiek a veľa zaujímavostí zo života na farme. Deti, ktoré ešte nevedia čítať, si s knižkou užijú mnoho hodín zábavy a hravého učenia aj bez prítomnosti rodiča, keďže knižka je bohato ilustrovaná a neobsahuje žiadne texty.

Nechajte deti objavovať zaujímavosti a zvuky zo zvieracej ríše! Hovoriacu knihu plus hovoriace pero lacnejšie nikde inde nekúpite.
Súčasťou balíčka je aj Geniuso hovoriace pero (model V500). V pere máte všetko pripravené, takže ho stačí zapnúť, aktivovať priložením na logo na obálke knihy a následne ho už len prikladať na piktogramy, úlohy alebo obrázky v knihe. Práca s Geniuso hovoriacim perom je hračkou pre všetky vekové kategórie. Hovoriace pero reprodukuje nahratý text/zvuk z hovoriacich kníh cez zabudovaný reproduktor alebo cez slúchadlá pripojiteľné k peru. Súčasťou balenia je aj USB kábel. Pero funguje na vstavanú dobíjateľnú Li-ionovú batériu. Nabíja sa bežne dostupnou štandardnou USB nabíjačkou alebo pripojením pera k počítaču.
  • Knižka je bohato ilustrovaná a neobsahuje žiadne texty. 
  • Deti sa dozvedia o práci na farme, o zvieratkách, o prírodných javoch, o ovocí a zelenine, o spánku… 
  • Pokračovanie príbehu nájdete v knižke Mia v meste. 


DO PERA NEMUSÍTE NIČ NAHRÁVAŤ:
Hneď ako doma rozbalíte tento balíček, okamžite s nimi môžete začať pracovať – v pere máte už všetko pripravené, stačí ho len zapnúť a priložiť na ktorúkoľvek hovoriacu knižku Geniuso.


V cene balíčka je zahrnutý recyklačný poplatok za hovoriace pero vo výške 0,05 €.


Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 3+ Katalógové číslo: 8588006045130 Rozmer: 355×220 mm Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách