Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Vastu bydlení

Vastu je to isté, čo feng-šuej, ibaže na indický spôsob. Aj ono má za cieľ stavať budovy a zariaďovať ich tak, aby sa v nich...

Cox KathleenEugenika (2014)

🍎 Vypredané
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vastu je to isté, čo feng-šuej, ibaže na indický spôsob. Aj ono má za cieľ stavať budovy a zariaďovať ich tak, aby sa v nich ľudia cítili čo najlepšie, aby žili v harmónii s prírodnými aj duchovnými silami a aby sa ich energia obnovovala a osviežovala – a teda aby mohli byť v živote úspešní a šťastní. Táto kniha veľmi zrozumiteľne, prakticky a názorne učí základy a zásady umenia vastu, a to vo všetkých potrebných oblastiach: venuje sa jednotlivým miestnostiam v obytnom dome aj na pracovisku, a tiež záhradám či terasám. Množstvo ilustrácií, prehľadných tabuliek a zoznamov vám umožní urobiť doma alebo v práci niektoré zmeny a vyskúšať si účinky vastu na vlastnej koži!

Ukážka:
Může nějakou dobu trvat, než budou vaše interiéry správně „naladěné“. Vastu po vás také žádá, abyste se upřeně zadívali na svět kolem sebe. Vezměte v úvahu zázrak všeho, co se nachází ve vesmíru, včetně zázraku uvnitř vás. Vidíte, že všechno je propojené a všechno spolu souvisí, a že veškerá existence těží ze stavu vzájemné harmonie a rovnováhy? A chápete, jak tento koncept logicky ústí do našeho fyzického prostoru? Pokud ano, pak se otevřete moudrosti vastu. Tato duchovní věda totiž může vytvořit mírumilovný domov pro vaši duši i duše těch, které milujete a s nimiž sdílíte prostor.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003707 Rozmer: 160×235 mm Počet strán: 232 Väzba: brožovaná Jazyk: čeština

Zaradené v kategóriách