Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Domček v Írsku

Nájdite svoje šťastie v láske v krajine trojlístkov

Julie CaplinCosmopolis (2023) • Séria Romantické úteky • 8. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,99€
Zľava 21%
13,42€

📚Prečítaná za 11,04€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Urobte si pohodlie na vašej obľúbenej pohovke a pri pohári lahodného chladeného pivka a sladučkej éclairke si vychutnajte príbeh plný vášne a prekvapení. Pri jeho čítaní pochopíte, že keď sa uvoľníte a dovolíte životu, aby sa spontánne dial, možno vám do cesty privedie lásku, o ktorej sa vám ani nesnívalo.

Spomínate si na vždy rozumnú právničku Hannah, sestru Míny z príbehu o romantickej chate v zasneženom Švajčiarsku? Hannah si jedného dňa uvedomí, že jej život je až príliš nudný a podriadený logickým úvahám, a rozhodne sa urobiť niečo nečakané. Prihlási sa do kurzu varenia v preslávenej kuchárskej škole Killorgally v Írsku. Už počas prvej noci v Dubline sa jej však prihodí niečo nečakané. V hoteli sa stretne s príťažlivým mužom, ktorý ju pozve na večeru. A ani zďaleka nezostane len pri nej. Hannah je prekvapená sama zo seba, no rozhodne sa, že to, čo sa stalo v Dubline, tam aj zostane. Aké veľké je však jej prekvapenie, keď Conora stretne v Killorgally a zistí, že ide o svetoznámeho kuchára a navyše syna majiteľky kuchárskej školy.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Cosy Cottage in Ireland Rok vydania: 2023 ISBN: 9788080904340 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 352 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: romantický

Zaradené v kategóriách