Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Manga Mesiáš

Prišiel zachrániť svet… alebo ho zničiť?


🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
10,00€
Zľava 3%
9,69€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Manga Mesiáš je príbeh o Ješuovi, ktorý žil pred dvetisíc rokmi na zemi. Jeho príbeh má stále obrovský vplyv na históriu a na každého človeka. Existuje niekto, kto by ho nepoznal? Alebo niekto, kto by nestretol niekoho, kto o ňom počul? Bez ohľadu na to, či veríme alebo neveríme, že Ješua je Mesiáš, nikto nemôže poprieť, že aj v Európe a na Slovensku jeho učenie ovplyvňuje mnohé oblasti života. Oplatí sa preto prečítať jeho príbeh, aby sme si vedeli na neho vytvoriť vlastný názor.

V tejto knihe, je nakreslený a zapísaný príbeh o najkontroverznejšom mužovi, aký kedy žil. Trúfnete si tento príbeh prečítať, aj keby vám to malo zmeniť život?

Na 288 plnofarebných stranách vstúpiš do histórie a tvoje srdce musí dať odpoveď. Titul Manga Mesiáš nemá nahrádzať biblický text, ale má priblížiť Ješuov príbeh populárnym spôsobom tým, ktorým sa zdá Biblia nezrozumiteľná, nepríťažlivá a nudná. Poznáte niekoho takého? Možno aj toto je príležitosť, aby sa konečne o ňom dozvedel.

Manga Mesiáš obsahuje: životný príbeh Ježiša Krista odprezentovaný unikátnym spôsobom, biblické mapy, profily kľúčových biblických osobností, ilustrovanú Ješuovu dvanástku.

Manga je japonský štýl kresleného komixu, ktorý získal v dnešnej dobe na obrovskej popularite u detí, mladých ale aj dospelých.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2018 ISBN: 9781942792178 Rozmer: 145×215 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý, duchovný

Zaradené v kategóriách