Bazár kníh za super ceny!

Icebreaker

Keď sa ľady lámu

Hannah GracePandora (2023) • Séria Maple Hills (SK) • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,93€

📚Prečítaná za 15,12€ Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅Výhodné ceny ✅Bezpečný nákup

Ponorte sa do sveta napätia, športu a nečakanej lásky s „Icebreaker“ zo série Maple Hills. Tento knižný príbeh vás vtiahne do života dvoch talentovaných športovcov, ktorých cesty sa pretnú za mimoriadnych okolností.

Anastasia Allenová, krasokorčuliarka s obrovským talentom a odhodlaním, celý život pracovala na tom, aby sa dostala do reprezentačného tímu USA. Trénuje od svojich piatich rokov a získala plné vysokoškolské štipendium v korčuliarskom tíme Maple Hills. Jej rozvrh je taký náročný, že by rozplakal aj najdisciplinovanejších športovcov. Stassie je pripravená na víťazstvo a nič ju nemôže zastaviť.

Nathan Hawkins, kapitán hokejového tímu Maple Hills Titans, nikdy nenarazil na problém, ktorý by nedokázal vyriešiť. Nesie na svojich pleciach zodpovednosť za udržanie svojho tímu na vrchole. Jeho život sa však skomplikuje, keď jedno nedorozumenie spôsobí, že sa hokejisti a krasokorčuliari musia podeliť o ľadovú plochu. Keď sa Anastasiin partner zraní, Nate vymení hokejku za obtiahnuté korčuliarske oblečenie a prísneho trénera za ešte desivejšiu trénerku.

Aj keď medzi nimi vzniká napätie, obaja zisťujú, že sú k sebe neodolateľne priťahovaní. Ale Anastasia nemá hokejistov v láske a Nathan vie, že jej predsudky môžu byť problémom. Môže ich vzájomná príťažlivosť prekonať všetky prekážky a nedorozumenia?

„Icebreaker“ je príbeh o láske, odhodlaní a prekonávaní rozdielov. Vydajte sa na emocionálnu cestu, kde ľadová plocha nie je len miestom tréningu, ale aj miestom, kde sa rodí nová láska. Tento román vám prináša napätie, vášeň a nezabudnuteľné momenty, ktoré vás chytia za srdce.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Icebreaker Rok vydania: 2023 ISBN: 9788082470997 Rozmer: 160×220 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná Štýl: erotický, romantickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách