Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ruský jazyk pre 8. ročník základných škôl

Pracovný zošit Pracovný zošit Ruský jazyk pre 8. ročník ZŠ – druhé vydanie schválilo MŠ SR ako pracovný zošit z ruského...


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
4,00€
Zľava 28%
2,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pracovný zošit

Pracovný zošit Ruský jazyk pre 8. ročník ZŠ – druhé vydanie schválilo MŠ SR ako pracovný zošit z ruského jazyka pre 8. ročník základných škôl.

Pracovný zošit nadväzuje na vedomosti žiakov z predošlých ročníkov, a teda vyžaduje, aby žiaci už ovládali písanie a čítanie v azbuke. Je zameraný hlavne na rozširovanie slovnej zásoby, zlepšovanie komunikačných zručností, písomnej komunikácie a gramatiky z ruského jazyka podľa súčasných požiadaviek.

Ruský jazyk pre 8. ročník ZŠ - pracovný zošit je rozdelený systematicky do 16 celkov, pričom každá časť je bohatá na rôzne cvičenia a úlohy. Nájdete tu doplňovačky, úlohy na preklad, zoradenie častí vety do súvislého textu, krížovky, spoznávanie a pomenovávanie obrázkov, spojovačky, gramatické cvičenia a pod. Pracovná časť je uzavretá stranou s prehľadnou abecedou s tlačenou aj písanou azbukou. Nasleduje kľúč k cvičeniam, kde nájdete správne riešenia. Na záver je štvorstrana, určená na krátke poznámky žiakov.

Pracovný zošit je čiernobiely, obohatený o množstvo jednofarebných obrázkov.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2012 ISBN: 9788010023462 Rozmer: 210×294 mm Počet strán: 58 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách