Jún, nové knižné zľavy až do 80%!

Amari a veľký súboj - prečítaná (bazár kníh)

výborný stav = prečítaná kniha bez poškodenia

B. B. AlstonIkar (2023) • Séria Amari • 2. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,90€
Zľava 35%
9,69€

📚Nová za 12,30€ (Zľava 17%) Zobraziť novú knihu

Po záchrane brata aj celého nadprirodzeného sveta sa Amari Petersová nádejala, že prvé leto na pozícii junior agentky zvládne ľavou zadnou. Nový predseda však nastolí prísne a desivé protičarodejnícke pravidlá a medzi junior agentmi sa rozpúta súperenie. Zároveň sa stav Amarinho zakliateho brata Quintona zhorší a Amari je jasné, že sa nebude nudiť. Preto odmietne ponuku utajenej Ligy čarodejníkov stať sa vodkyňou. Už beztak má veľa starostí!

Amarino odmietnutie však vytvorí príležitosť pre čarodejníka, ktorý má s ligou nebezpečné plány. Táto výzva rozpúta veľký súboj – hru, v ktorej sa rozhodne, kto sa stane nástupcom Nočných bratov a spečatí osud čarodejníctva. Veľký súboj je záhadná a smrteľne nebezpečná hra, no ako by sa v nej Amari mohla vzdať, keď jej víťazstvo by okrem iných magických výhod znamenalo poslednú nádej pre Quintona?


Originálny názov: Amari and the Great Game Rok vydania: 2023 Rozmer: 125×200 mm Počet strán: 416 Väzba: pevná Štýl: mysteriózny, dobrodružnýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách