Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Zábavné úlohy pre bystré deti


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
5,90€
Zľava 27%
4,30€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Edukačný pracovný zošit s názvom Zábavné úlohy pre deti prináša na 60 stranách množstvo zábavy prioritne určenej pre predškolákov a prvákov na základných školách. Jednotlivé témy sú spracované do pútavých tvorivých úloh, ktoré dieťa obohacujú nielen v grafomotorickej oblasti, ale u neho podporujú aj rozvoj pamäti, logického myslenia, pozornosti, zrakového a sluchového vnímania, komunikačných zručností, matematických schopností, ako aj tvorivosť či fantáziu, ale aj celkový rozvoj psychomotorických kompetencií.

Tvorivé úlohy v zošite sú pre deti zdrojom informácií a zároveň v nich prirodzene podporujú záujem o rôzne témy z oblasti zdravia, prírody, ekológie, medziľudských vzťahov a detských návykov, zásad slušného správania, cestovania a ďalších.

Pracovný zošit môžu využiť pri svojej práci pedagógovia, odborní zamestnanci školy, rodičia, vychovávatelia v školských kluboch detí, ale aj starí rodičia a všetci dospelí, ktorým záleží na tom, aby dieťa bolo v škole úspešné.

O autorkách Zábavných úloh pre bystré deti:
Zábavné úlohy pre bystré deti autorsky pripravili detská psychologička Jana Pavlíková, ktorá napísala niekoľko detských kníh, je autorkou básničiek a hádaniek v Čítanke pre 1. ročník ZŠ, logopedických básničiek a hier v pracovnom zošite Hry s rečou a napísala a ilustrovala maľovanku pre deti Poďme spolu maľovať, ktorá bola použitá pri štandardizácii vývinového skríningu v projekte MZ SR.
Spoluautorkou je Jana Čerešňová, ktorá pracovala ako učiteľka v materskej škole, v súčasnosti pôsobí ako špeciálna pedagogička v základnej škole, kde sa venuje začleneným žiakom s poruchami učenia, pozornosti a poruchami autistického spektra.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2023 Odporúčaný vek: 5 - 7 ISBN: 9788055908779 Rozmer: 210×285 mm Počet strán: 60 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách