Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Ako počuť Boží hlas

V tejto knihe podrobne preskúmame 4 otázky odhaľujúce tajomstvo počutia Božieho hlasu: 1. Ako môžeme rozpoznať Boží hlas v...


🍎 Vypredané
9,99€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

V tejto knihe podrobne preskúmame 4 otázky odhaľujúce tajomstvo počutia Božieho hlasu:
1. Ako môžeme rozpoznať Boží hlas v spontánnych myšlienkach.
2. Ako sa môžeme stíšiť a v pokoji zotrvávať pred Bohom.
3. Aké dôležité je zamerať sa počas modlitby na obrazy.
4. Aké dôležité je viesť si modlitebný denník.
Odpovede na tieto otázky sú také jednoduché a použiteľné v praxi, že ich Mark Virkler nazýva kľúčmi, ktoré odomknú úplne nový rozmer dennodenného kráčania s Bohom.
Manželia Mark Virkler, PH. D a Patti Virkler, D. MIN., napísali spolu viac ako 50 kníh o počúvaní Božieho hlasu a duchovnom raste. Sú zakladateľmi Communion with God Ministries a Christian Leadership University. Mark už vyše 30 rokov vyučuje o rozvíjaní blízkeho vzťahu s Bohom a duchovnom uzdravení. Pomáhal zakladať viac ako 150 biblických škôl po celom svete a jeho posolstvo bolo preložené do vyše 30 jazykov.
„Celých 11 rokov som žil ako kresťan bez toho, aby som počul Boží hlas. Potom som zistil, že môžem počuť, čo mi Boh hovorí, a to zmenilo doslova každú časť môjho bytia. Odvtedy tisíce ďalších ľudí potvrdilo, že prešli rovnakou premenou. Verím, že táto skúsenosť čaká aj teba.“ Mark Virkler

„Posledné dva roky vyučujem tieto princípy na rôznych miestach Slovenska. Za tú dobu som mala možnosť vidieť, ako Boh hovorí do všetkých oblastí života ľudí, ktorí ho chcú počúvať, vďaka čomu sa prehlbuje ich vzťah s Bohom.“ Ingela de Bruin (Youth With A Mission Slovakia)

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081560286 Rozmer: 148×210 mm Počet strán: 252 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách