Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TADA: Ľudské telo

Geniuso (2022) • Edícia TADA • Séria Hovoriace knihy Geniuso

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,96€
Zľava 7%
13,90€

Knižka TADA Ľudské telo prináša veľa odpovedí pre malých objaviteľov. Kde máme najsilnejší sval? Prečo kýchame? Ktoré sú základné zmysly človeka? Čo má rád bacil Cecil?

Deti sa vďaka knižke naučia o častiach ľudského tela, o kostre, o vnútorných orgánoch, o svaloch, o zmysloch človeka, ale aj o tom, čo robiť, aby sme boli zdraví ako Tomáš. Na deti čaká množstvo zábavných úloh, otázok a hádaniek, ako aj 9 známych anglických pesničiek. Na učenie sa o ľudskom tele nikdy nie je príliš skoro, tak hor sa objavovať!

Všetky knižky zo série TADA sa dajú jednoducho prepínať zo slovenského jazyka do 5 svetových jazykov (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština), ako aj do maďarčiny. Deti si tak môžu formou hry prostredníctvom ilustrácií ľahko osvojiť slovnú zásobu. V knižkách zo série TADA sa naučia až 1 500 slovíčok so správnou výslovnosťou, keďže knižky boli nahovorené profesionálmi, pre ktorých je daný jazyk materinský. Geniuso deti sa v živote nestratia. Tak hor sa objavovať!

UPOZORNENIE: Kniha sa predáva bez hovoriaceho pera. Hovoriace pero Geniuso číta všetky hovoriace knihy s logom Geniuso, resp. IRS, takže si ho stačí kúpiť raz. Ak ho ešte nemáte, môžete si ho zakúpiť samostatne alebo si k tejto knihe zakúpte aj cenovo VÝHODNÝ BALÍČEK obsahujúci hovoriace pero.

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 4+ Katalógové číslo: 9788089796373 Rozmer: 210×250 mm Jazyk: slovenčina, čeština, maďarčina, angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština

Zaradené v kategóriách