Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TADA: Ročné obdobia

Geniuso (2022) • Séria Hovoriace knihy Geniuso • Edícia TADA

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
14,96€
Zľava 7%
13,90€

S knižkou sa deti nielen zahrajú, ale aj veľa naučia o ročných obdobiach a počasí. Prečo vzniká dúha? Čo je typické pre jar, leto, jeseň a zimu? Ktoré športy sú letné a ktoré zimné? Čo si obliekame na jar, v lete, na jeseň a v zime?

Deti sa dozvedia množstvo zaujímavostí o 18 športoch, naučia sa pomenovať mesiace a dni v týždni, vypočujú si veľa rýmov a, samozrejme, nechýba v nej ani množstvo úloh, hádaniek a známych pesničiek, ktoré si deti určite rady zaspievajú. Na deti v knižke čaká až 1450 nahrávok, takže objavovanie s touto knižkou nemá konca.

Všetky knižky zo série TADA sa dajú jednoducho prepínať zo slovenského jazyka do 5 svetových jazykov (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština), ako aj do maďarčiny. Deti si tak môžu formou hry prostredníctvom ilustrácií ľahko osvojiť slovnú zásobu. V knižkách zo série TADA sa naučia až 1 500 slovíčok so správnou výslovnosťou, keďže knižky boli nahovorené profesionálmi, pre ktorých je daný jazyk materinský. Geniuso deti sa v živote nestratia. Tak hor sa objavovať!

UPOZORNENIE: Kniha sa predáva bez hovoriaceho pera. Hovoriace pero Geniuso číta všetky hovoriace knihy s logom Geniuso, resp. IRS, takže si ho stačí kúpiť raz. Ak ho ešte nemáte, môžete si ho zakúpiť samostatne alebo si k tejto knihe zakúpte aj cenovo VÝHODNÝ BALÍČEK obsahujúci hovoriace pero.

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 4+ Katalógové číslo: 9788089796366 Rozmer: 210×250 mm Jazyk: slovenčina, čeština, maďarčina, angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština

Zaradené v kategóriách