Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

TADA: Zvieratká

Geniuso (2022) • Edícia TADA • Séria Hovoriace knihy Geniuso

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
14,96€
Zľava 7%
13,90€

Viac zvieratiek v žiadnej inej hovoriacej knižke nenájdete! 160 zvierat v knižke ožíva a deti si ich hlášky a rýmovačky určite obľúbia.

Ktoré zviera spí postojačky? Prečo má plameniak červené perie? Aký je rozdiel medzi zajacom a králikom? Deti sa o každom zvierati dozvedia niečo nové, vypočujú si zvuky, ktoré vydáva, a zároveň sa zahrajú. Budú napríklad hľadať zvieratá, ktorých názvy alebo zvuky budú počuť. S knižkou si tiež môžu zaspievať 8 známych anglických pesničiek o zvieratkách.

Všetky knižky zo série TADA sa dajú jednoducho prepínať zo slovenského jazyka do 5 svetových jazykov (angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština), ako aj do maďarčiny. Deti si tak môžu formou hry prostredníctvom ilustrácií ľahko osvojiť slovnú zásobu. V knižkách zo série TADA sa naučia až 1 500 slovíčok so správnou výslovnosťou, keďže knižky boli nahovorené profesionálmi, pre ktorých je daný jazyk materinský. Geniuso deti sa v živote nestratia. Tak hor sa objavovať!

UPOZORNENIE: Kniha sa predáva bez hovoriaceho pera. Hovoriace pero Geniuso číta všetky hovoriace knihy s logom Geniuso, resp. IRS, takže si ho stačí kúpiť raz. Ak ho ešte nemáte, môžete si ho zakúpiť samostatne alebo si k tejto knihe zakúpte aj cenovo VÝHODNÝ BALÍČEK obsahujúci hovoriace pero.

Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 4+ Katalógové číslo: 9788089796335 Rozmer: 210×250 mm Jazyk: slovenčina, čeština, maďarčina, angličtina, nemčina, francúzština, španielčina, ruština

Zaradené v kategóriách