Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Skaza (e-kniha)

League of Legends

PDF EPUB MOBI Anthony ReynoldsMotýľ (2022)

🌴 Okamžite na stiahnutie
11,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kamavor je krutá zem známa krviprelievaním. Kam totiž jej rytieri prídu, všetkých vyvraždia.

Kalista sa usiluje Kamavor zmeniť. Keď sa jej mladý a samoľúby strýko Viego stane kráľom, ako jeho verná dôverníčka, radkyňa a vojenská generálka sa zaviaže skrotiť jeho deštrukčné pudy. Keď však Viegovu manželku Izoldu zasiahne otrávená čepeľ zbrane vraha a nakazí ju chorobou, na ktorú niet lieku, Kalistine plány sa zmenia.

Izoldin stav sa zhoršuje a Viego šalie, žiali a hrozí, že so sebou stiahne ku dnu celý Kamavor. Kalista podnikne zúfalý pokus o záchranu kráľovstva – skúsi nájsť dávno stratené Požehnané ostrovy, kde vraj nájde riešenie na kráľovninu záchranu.

V hlavnom meste Požehnaných ostrovov však vzrastá korupcia a pomstychtivý správca sa pokúsi Kalistu zlákať do svojich krutých machinácií. Je nútená vybrať si – buď bude verná Viegovi, alebo vykoná to, čo je správne, pretože aj v časoch tej najväčšej temnoty môže jeden šľachetný skutok dodať svetu nádej, ktorá ho zachráni.

Objavte impozantný príbeh mágie, pomsty a kráľovstva na pokraji zrútenia v prvom románe zo sveta úspešnej hry League of Legends.

Originálny názov: Ruination Rok vydania: 2022 Počet strán: 440 Jazyk: slovenčinaŠtýl: mysteriózny, dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách