Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Technológia pre 3. ročník učebného odboru pekár


🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
24,00€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Učebnica Technológie 3 pekár poskytuje informácie o technológii výroby jemného pečiva z lístkových ciest, chemicky kyprených ciest a šľahaných hmôt, ale aj o technológii výroby ostatných druhov pekárskych výrobkov, ako sú sucháre, strúhanka, tyčinky, vyprážané, parené a extrudované pekárske výrobky. V učebnici je tiež rozpracovaná metodika prevádzkovej kontroly, skladovanie, expedícia a predaj pekárskych výrobkov a výrobno-technická evidencia.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788080913847 Rozmer: 215×300 mm Počet strán: 136 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách