Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Normálni ľudia

Sally RooneyLindeni (2022)

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
17,99€
Zľava 23%
13,80€

📚Prečítaná za 11,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Literárny fenomén dekády! Jeden z najoceňovanejších románov súčasnosti.

Connell a Marianne pochádzajú z jedného malého írskeho mestečka, no zdá sa, že tam sa podobnosť medzi nimi končí. Connell je v škole obľúbený, zatiaľ čo Marianne je samotárka. Marianne je z bohatej rodiny, Connel vyrastal bez otca a jeho matka je upratovačka. Keď však jedného dňa nadviažu rozhovor – síce trápny, no strhujúci – spustia lavínu, ktorá navždy zmení ich životy.

Normálni ľudia sú príbehom o neprekonateľnej fascinácii, priateľstve a láske. O ľuďoch, ktorých vzájomná príťažlivosť a zároveň neznesiteľná vzdialenosť dovádzajú k poznaniu, že nemôžu byť spolu ani jeden bez druhého. Podáva svedectvo o tom, aké ťažké je zmeniť sa, stať sa tým, čo považujeme za „normálne“. A s dojímavou nehou odkrýva, ako nás život učí manévrovať v priestore medzi sexom a mocou, tendenciou zraňovať a byť zraňovaný, túžbou milovať a byť milovaný.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Normal People Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 15+ ISBN: 9788056631898 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 248 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčinaŠtýl: psychologický, romantický

Zaradené v kategóriách