Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

21 dní komunikácie s anjelmi

Doreen Virtue vás naučí, ako sa veľmi rýchlo naučiť komunikovať s anjelmi a vôbec získavať pomoc či potrebné informácie z...

Doreen VirtueEugenika (2014)

🍌 Odosielame o 5 dní.
6,99€
Zľava 21%
5,50€

📚Prečítaná za 3,84€ (Zľava 45%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Doreen Virtue vás naučí, ako sa veľmi rýchlo naučiť komunikovať s anjelmi a vôbec získavať pomoc či potrebné informácie z duchovných sfér. Vysvetlí vám, ako získate istotu, že určité posolstvo, vnuknutie, znamenie, myšlienka alebo sen naozaj pochádza z dobrého a hodnoverného zdroja. Ukáže vám, ako rozvíjať vrodené jasnozrivé schopnosti a intuíciu. Stačí, ak prežijete v sprievode tejto knihy 21 dní, a váš život sa čarovne obohatí!
Ukážka:
Niekedy vidím ľudí obklopených skupinou anjelov. Keď sa spýtam, či si privolali anjelov úmyselne, vždy povedia, že áno. Z toho vyplýva, že čím viac anjelov privolávame, tým viac nám prichádzajú na pomoc. Anjeli si želajú pomáhať nám. Ale nemôžu nám pomáhať, pokiaľ ich o to nepožiadame. Anjelov zaväzuje univerzálny zákon, ktorý hovorí: „Žiadny anjel nezasiahne do života človeka, pokiaľ o to nebude požiadaný. Jedinou výnimkou je situácia, keď je ohrozený ľudský život. Anjel nerozhoduje za človeka, ale keď je o to požiadaný, môže poskytnúť radu a rôzne pohľady na danú situáciu.“ Anjel vás môže pobádať alebo povzbudzovať a môže pre vás vytvárať zázračné náhody.
.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003677 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 136 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách