Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Anjelská terapia – pracovná kniha

Táto praktická kniha od skúsenej svetoznámej autorky vás naučí veľa užitočného v týchto oblastiach: Aké rôzne druhy anjelov...

Doreen VirtueEugenika (2014)

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
12,99€
Zľava 24%
9,90€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Táto praktická kniha od skúsenej svetoznámej autorky vás naučí veľa užitočného v týchto oblastiach: Aké rôzne druhy anjelov existujú a ako využívať ich pomoc. Ako sa stať médiom a vedieť nadväzovať kontakty so zosnulými. Ako sa prejavujú senzibilné schopnosti (jasnozrivosť, jasné cítenie, jasné myslenie a jasné počutie) a ako ich správne používať. Ako objaviť svoje duchovné životné poslanie. Ako sa stať profesionálnym duchovným učiteľom alebo liečiteľom.
Ukážka:
Dostali sme slobodnú vôľu. To znamená, že Boh ani anjeli nemôžu zasahovať do nášho života bez dovolenia. Inými slovami – skôr, ako nám začnú pomáhať, musíme ich o to požiadať. Nezáleží na tom, ako poprosíte. Záleží na tom, že to urobíte. Môžete vysloviť svoju žiadosť nahlas alebo potichu, môžete ju napísať, môžete spievať, šepkať, napísať ju na počítači alebo vykričať. Môžete ju formulovať ako vyhlásenie, alebo ako prosbu. Nadprirodzené bytosti tiež nerozlišujú medzi malým a veľkým. Chcú nám pomôcť so všetkým, čo by nám do života vnieslo mier. Malé láskavosti často prinášajú dlhodobý pokoj. A naopak, aj malý stres vám môže vziať pokoj. Požiadajte teda o pomoc, a prispejte tak k mieru vo svete.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081003585 Rozmer: 130×200 mm Počet strán: 288 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách