Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Balans diár na šťastný rok 2023


🍎 Vypredané
9,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Nech je každý váš deň jedinečný s Balans diárom na šťastný rok 2023! Veríme, že sa stane vaším každodenným pomocníkom. Skôr než začnete diár používať, prelistujte si ho a objavte všetky jeho kreatívne stránky, ktoré sme pripravili na rozvoj vašej sebalásky a šťastia. V diári nájdete veľký horoskop s liečivými mantrami a so šťastnými číslami pre všetky znamenia, lunárny aj menštruačný kalendár a motivačné články. Dozviete sa posolstvá anjelov na každý mesiac. Čaká na vás množstvo tipov a rád, ako žiť šťastnejšie, užívať si prítomnosť, všímať si a viac si uvedomovať všetko dobré okolo nás.

Každý týždeň si zapíšte, čo vám urobilo radosť. V našom diári máte na to priestor. Starostlivo sme pre vás vyberali motivačné citáty a tiež relaxačné maľovanky, ktoré vám pomôžu upokojiť rozlietanú myseľ. Samozrejmosťou je priestor na poznámky, kde si môžete zapísať svoje sny, plány, predsavzatia aj najkrajšie zážitky a myšlienky, ktoré vás zaujali.
Nech je váš rok 2023 vyBALANSovaný!

Rok vydania: 2022 Katalógové číslo: 9788082540478 Rozmer: 120×155 mm Počet strán: 196 Väzba: špirálová Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách