Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Deväť

Príbeh Ďatlovovej výpravy


🍌 Odosielame o 3 dni.
14,90€
Zľava 28%
10,80€

📚Prečítaná za 9,69€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Máte radi dobrodružstvo, napätie, záhady? Alebo všetko v jednom, navyše podľa skutočnej udalosti? Potom je román Deväť určený práve vám.

Chceli pokoriť horu Otorten, no ich púť skončila pod Cholatčachľom, domorodcami nazývanom Mŕtva hora. Našli ich v snehu v spodnej bielizni alebo len chabo oblečených, so zohavenými telami a tvárami. Ako a prečo umreli?

Jeden z najväčších rébusov v moderných dejinách Ruska, známy ako Záhada Ďatlovovej výpravy, zostáva aj napriek snahe vedeckých expertov a amatérskych nadšencov nevyriešený a námetom pre všemožné konšpirácie.Autorka beletristicky spracovala túto udalosť tak, ako dosiaľ nikto: Očami Ziny a Rustema, samotných aktérov výpravy, spoznáte skupinu deviatich mladých ľudí, ich sny, túžby, radosti aj starosti, nasadnete do vlaku vo Sverdlovsku, poputujete uralskou divočinou, budú vám krehnúť prsty a obchádzať vás zimomriavky a hrôza. Ba dostanete sa ešte ďalej – až k posledným okamihom ich života. Rozlúštila autorka túto vyše šesťdesiatročnú záhadu, odhalí, ako a prečo študenti zahynuli? Kde končí skutočnosť a kde začína fabulácia? Nachystajte si dostatok nápojov a čipsy, pretože knihu neodložíte, pokým ju neprečítate.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2022 ISBN: 9788089948642 Rozmer: 135×206 mm Počet strán: 296 Väzba: pevná Jazyk: slovenčinaŠtýl: napínavý

Zaradené v kategóriách