Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Rodina žije z lásky

Pravidlá pre láskyplné spolužitie Najnovšia kniha známej psychologičky vychádza z jej dlhoročnej praxe ako aj...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
9,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Pravidlá pre láskyplné spolužitie

Najnovšia kniha známej psychologičky vychádza z jej dlhoročnej praxe ako aj zo skúseností s projektom Škola lásky v rodine. Hoci sa dnes rozpadá oveľa viac rodín ako v minulosti, nemusí to tak byť. Dôvody problémov sú rozmanité, podľa autorky je hlavnou príčinou to, že sme zabudli na zákony lásky.

Vo svojej knihe predstavuje desať prikázaní, aby láska v rodine mohla prekvitať. Vychádzajú z prirodzených zákonov života, akými je rešpektovanie rodičov, ale aj poradia narodenia detí. Každý člen rodiny by mal mať miesto v jej systéme, ako aj príležitosť vyjadriť tvárou v tvár akékoľvek pripomienky.

Nápad na jej napísanie knihy vznikol po prednáške, kde rozprávala o nezmyselnosti telesných trestov, ako aj o tom, aké kruté je deti trestať odopieraním lásky. V priebehu času sme zabudli na najužitočnejšie pravidlá harmonického spolužitia a aj keď sme sa ich nenaučili od svojich rodičov, môžeme sa k nim vrátiť. Autorka ukazuje, ako konflikty pomocou empatie spracovať a premeniť na vzájomnú lásku.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Familie lebt von Liebe Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081590597 Rozmer: 140×205 mm Počet strán: 144 Väzba: brožovaná Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách