Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Kniha noci

Holly BlackSlovart (2022) • Séria Kniha noci • 1. diel

🌴 Máme na sklade, posielame ihneď.
16,95€
Zľava 25%
12,70€

📚Prečítaná za 11,02€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Vo svete Charlie Hallovej môžete zmeniť svoj tieň - len tak pre zábavu alebo z kozmetických dôvodov -, ale aj zvýšiť jeho moc a vplyv. Dokonca môžete zmeniť svoje pocity a spomienky, ale manipulácia s tieňmi niečo stojí, niekedy dokonca celé hodiny a dni vášho života. Váš tieň v sebe ukrýva všetko, čo má zostať ukryté - vaše druhé ja, ktoré má občas svoj vlastný život.

Charlie je drobná podvodníčka, pracuje ako barmanka a najmä sa snaží udržiavať si odstup od mocného a nebezpečného podsvetia, v ktorom sa obchoduje s tieňmi. Keď sa však vráti hrôzostrašná postava z minulosti, jej život sa obráti naruby. Budúcnosť zrazu vyzerá prinajlepšom neistá - a prinajhoršom žiadna. Charlie je rozhodnutá prežiť, a tak sa vrhá do víru tajomstiev a vrážd, čím si proti sebe poštve dvojníkov, nepredvídateľných miliardárov, zlodejov tieňov a dokonca aj vlastnú sestru - tí všetci totiž zúfalo túžia ovládať tieňovú mágiu.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: Book of Night Rok vydania: 2022 Odporúčaný vek: 18+ ISBN: 9788055657783 Rozmer: 130×210 mm Počet strán: 440 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčinaŠtýl: dobrodružný, napínavý

Zaradené v kategóriách