Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Plávanie so žralokmi

ROMÁN O PREKONÁVANÍ SMÚTKU Keď rodičom Claire Bidwellovej s niekoľkomesačným odstupom diagnostikujú rakovinu, má iba...


🍎 Vypredané, sú však dostupné iné vydania
11,90€

📚Prečítaná za 7,74€ (Zľava 35%) Zobraziť v bazári kníh

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

ROMÁN O PREKONÁVANÍ SMÚTKU
Keď rodičom Claire Bidwellovej s niekoľkomesačným odstupom diagnostikujú rakovinu, má iba štrnásť rokov. Kým chodí do prvého ročníka vysokej školy, jej mama začína chradnúť. Claire si uvedomuje, že o ňu čoskoro príde.
Oporu hľadá vo všetkom - v chlapcoch, alkohole, cestovaní, anonymite veľkomiest. Nech však urobí čokoľvek, na pleciach nesie ťarchu sveta, v ktorom sa cíti osamelá. Jej skutočnými spoločníkmi sa stanú slová - knihy, denníky, listy, rodinné príbehy.
Osamelosť a zármutok netrápia iba ju, ale aj jej starnúceho otca. Ako začínajúca novinárka sa s ním vydá do strednej Európy, aby mu pomohla pátrať po jeho minulosti. Bude to posledná vzrušujúca udalosť v kronike ich trojčlennej rodiny.
Autorka pri písaní knihy prekonáva konvenčný prístup a ako okno do svojho života, bolestného, no zároveň aj povznášajúceho, používa päť známych fáz trúchlenia. Postupne sa približuje k nájdeniu pravidiel dedičnosti a toho, ako môžu ovplyvniť jej budúcnosť - ako ženy, manželky i matky.

Recenzie a kritiky

Originálny názov: The Rules of Inheritance Rok vydania: 2014 ISBN: 9788081422638 Rozmer: 140×210 mm Počet strán: 320 Väzba: pevná Štýl: dobrodružný, psychologický, historickýJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách