Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Christina 1

Dvojičky narodené ako svetlo

Bernadette von DreienAnch-books (2019) • Séria Christina • 1. diel

🌴 Posledný kus na sklade, posielame ihneď.
17,05€
Zľava 28%
12,20€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Christina je osemnásťročné dievča zo švajčiarskeho Toggenburgu. Narodila sa s výrazne rozšíreným vedomím, čím sa radí k novej generácii mladých evolučných mysliteľov, ktorí vnímajú, opisujú a prežívajú ľudskú existenciu ako komplexitu kvantových, neuropsychologických a spirituálnych javov. Od narodenia sa vyznačuje pozoruhodným vhľadom do diania dnešného sveta a ohromuje svojou vysokou etikou, múdrosťou i vnútorným pokojom, ktoré svedčia o novej dimenzii ľudského bytia. Christina bez akejkoľvek námahy a celkom prirodzene používa celý rad svojich paranormálnych vlôh, ako je multidimenzionálne vnímanie, schopnosť vidieť auru, jasnovidnosť, telepatia, telekinéza, kontakt s inými svetmi, komunikácia so zvieratami a s rastlinami a podobne.

Od svojho narodenia je tiež vo vedomom spojení s vyššími sférami bytia a so svetelnými civilizáciami. Ako posol novej fázy ľudskej evolúcie sa Christina na Zemi inkarnovala spolu so svojím dvojčaťom Elenou, aby tu šírila svetlo a mier. Hovorí: „Svetlá sú už na celom svete. Teraz je potrebný len niekto, kto stlačí tlačidlo ON.“ V prvej knihe rozpráva jej matka Bernadette Christinin príbeh: o mimoriadnom pôrode, detstve a mladosti až do jej šestnástich rokov. Boli to roky, keď si Christina zvykala na trojrozmernosť, roky plné výziev, učenia sa a skúšok, aby sa pripravila na svoju životnú úlohu. Christina ju zhŕňa troma kľúčovými slovami - sloboda, pravda a láska.

Recenzie a kritiky

Rok vydania: 2019 ISBN: 9783945803264 Rozmer: 145×205 mm Počet strán: 318 Väzba: brožovaná Štýl: duchovný, mysterióznyJazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách