Nová knižná akcia so zľavou až do 80%

Úplne najviac (s podpisom autora)

Maxim E. MatkinSlovart (2013) • Séria S podpisom autora

🍎 Vypredané
11,95€

✅ Poštovné ZADARMO nad 39€ ✅ Knižná akcia každý mesiac ✅ Bezpečný nákup

Kniha je podpísaná autorom

Martinus.sk vám ako prvý prináša exkluzívnu ukážku z knihy Maxima E. Matkina Úplne najviac!

Úplne najviac (Maxim E. Matkin) exkluzívna ukážka pre Martinus.sk



Milujete niekoho, ale je to iné, než ste dúfali? Hľadáte niekoho, ale nie a nie ho nájsť? Chcete zmeniť svoj život, ale namiesto toho život mení vás? Čítajte. Niet lepšieho lieku na pocit, že svet a ľudia v ňom sú trochu divní. Alebo že ste divní práve vy.

Deviata kniha Maxima E. Matkina predstavuje hrdinov, ktorí sú ako vy alebo ako ľudia, ktorých poznáte: Mladá žena na ceste pomsty. Muž s kliatbou sexuálneho štvanca. Otec, ktorý tápa v chaose reality a predstáv. Učiteľka očarená ukrajinským robotníkom. Dievča, ktoré chce vyliečiť svet. Lekár, ktorému dochádza, že všetko je inak. Krásna žena v okamihu, keď pochopí, že všetko je dočasné. Muž, ktorý vie viac než ostatní.

Všetci túžia po láske a každý z nich robí celkom iné veci, ktorými sa jej vyhýba a zároveň snaží priblížiť. Všetci sa nakoniec stretnú v miestnosti bez okien, kde čakajú na zázrak. Otázkou je, či sa dá veriť v existenciu zázrakov a či máme schopnosť ich rozoznať, keď skutočne prídu. Nie ste to, čo cítite, ale to, čo robíte.

Tento titul si môžete objednať aj bez podpisu autora.

Rok vydania: 2013 Rozmer: 125×210 mm Počet strán: 174 Väzba: pevná s prebalom Jazyk: slovenčina

Zaradené v kategóriách